Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Anadoluyuz Biz Projesi” kapsamında iller arası öğrenci gezileri sürerken, Artvin’den gelen 40 öğrenci 4 gün boyunca Van’ı gezecekler.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonluğunda Artvin’den gelen 40 öğrenci, ‘Anadoluyuz Biz’ projesi kapsamında önceki gün Van’a geldi. Lise ve Üniversite öğrencilerinden oluşan kafilenin 4 gün boyunca Van’da misafir edileceğini belirtildi. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bu projedeki amaçlarının, ilimizin tarihi ve doğal güzelliklerini dışardan gelen öğrencilerimize ve gençlere tanıtmak, gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamaktır. Dört gün boyunca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda Van’ın birçok tarihi ve turistik yerlerini gezecek öğrenciler aynı zamanda farklı programlar dâhilinde gönüllük faaliyetleri, esnaf ziyaretleri, şehit aileleri ve yaşlı ailelere ziyaretler de bulunacaklar.

  Bu gezilerin hem illerin tanıtılması açısından hem de gençlerin kaynaşması açısından olumlu olacaktır. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.