Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, spor il temsilcileriyle bir toplantı yaptı. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya sporun çeşitli branşlarından temsilciler katıldı. Katılımın tam olduğu toplantıda öncelikle il temsilcileriyle tanışan İl Müdürü Arif Özsoy; sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönemle ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda bütün il temsilcilerini tek tek dinleyerek görüş alış verişinde bulunan, İl Müdürü Arif Özsoy, Van’da bir sistem kurmakta olduklarını hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını kaydederek, “Sizlerle birlikte ilimiz ve ilimiz sporu adına yeni bir sistem kurarak, o sistem dâhilinde ortak akılla hep birlikte hareket edeceklerini ve spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görevin il temsilcilerine düştüğünü ve bu konuda kendi üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek, federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Bu konuda temsilcilere büyük bir sorumluluğun düştüğünü ve tüm branşların kendileri için önemli olduğunu, her branşa öncelik vereceklerini belirterek ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edip çalışacağız.” Dedi.

  Sporcu sayısında gelişigüzel bir artıştan ziyade, nitelikli ve nicelikli bir gelişmeyi hedeflediklerini belirten,  İl Müdürü Arif Özsoy; Ortak akıl ve disiplin içinde hareket etme esasına göre çalışacağız. Bütün il temsilcilerimiz spor hizmetleri birimimizle günün her saatinde irtibat halinde olarak, bundan sonra il temsilcilerimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirme ve bir sonraki projelerimizin de planlama toplantısını gerçekleştirip, Van’a yaraşır bir görev anlayışıyla hareket edeceğiz.”

  Spor İl Temsilcileriyle sık sık toplantılar yapmayı planladıklarını ifade eden Özsoy, “Gençliğe hizmet etmek hepimizin görevi. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan ve ortamlardan uzaklaştırmak hepimizin asli görevidir. Onları sporun içine çekerek, spor salonlarımıza, gençlik merkezlerimize ve sahalarımıza gelmelerini sağlayarak bu olumsuz tablonun önüne geçebiliriz. Çocuklar ve Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençliği kurtarmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için her zamankinden daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu.